Новини

Каратєль: презентація унікального проекту

18 Квітня 2017

У четвер, 20 квітня, о 12:00 в Українському кризовому медіа-центрі (УКМЦ) відбудеться презентація інтерактивного сервісу «Каратєль», який не має аналогів в Україні. Це нове слово в боротьбі з порушенням прав громадян.

Проект «Каратєль» — це безкоштовний мобільний додаток, за допомогою якого можна в кілька дотиків поскаржитися на майже будь-яке правопорушення, як-то вимагання хабара, хамство, порушення правил паркування, продаж простроченого товару, куріння в закладах харчування, порушення благоустрою, яма на дорозі.

Важливо, будь-яка скарга небайдужого «каратєля» залишається анонімною, особисті дані користувача мобільного сервісу доступні лише обмеженому колу співробітників громадської організації «Фундація.101» і не фігурують у зверненнях до органів влади чи приватних структур.

Представлятиме проект «Каратєль» голова громадської організації «Фундація.101» Андрій БОГДАНОВИЧ. Він детально розповість про механізм роботи додатку, наскільки реально охопити згадані суспільні проблеми, чи можливо отримати адекватне реагування відповідних органів влади та установ і створити рейтинг організацій за оцінками користувачів «Каратєлю», які реагуватимуть на отримані відповіді.

Початок: 12:00.

Місце проведення: УКМЦ (вул. Хрещатик, 2).

Приготуйте мобільні телефони, починаємо карати!

Більше інформації щодо проекту можна знайти за посиланням: karatel.101.ua.

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року
5 Листопада 2018

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року

За оцінками користувачів додатку

Детальніше
Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства
8 Жовтня 2018

Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства

До Уповноваженого ВРУ з прав людини

Детальніше