Новини

Стан санітарії контрольних пунктів у лютому

6 Березня 2017

У лютому 2017 року спостерігачі громадської організації «Фундація.101» зробили 19 моніторингових виїздів на КПВВ Донеччини в рамках реалізації проекту «Прифронтова інспекція». На контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Мар’їнка», «Майорське», «Гнутове» і «Новотроїцьке» наші монітори відстежували поточну ситуацію з питною водою, станом туалетів і наявністю сміття на узбіччі.

По п’ять разів за минулий місяць виїжджали спостерігачі на контрольні пункти «Майорське», «Мар’їнка» та «Новотроїцьке». На першому з перерахованих КПВВ відсутні проблеми з водою та туалетами, однак під час трьох виїздів було зафіксовано засмічене узбіччя. На «Мар’їнці» теж нема питань до наявності питної води та є більш-менш задоволеність станом туалетів, а ось засмічене узбіччя було в чотирьох з п’яти випадків моніторингу КПВВ. На «Новотроїцьке»: все не просто з туалетами, які в поганому стані, зокрема це стосується вбиралень на території КПВВ, але є претензії і до сміття на узбіччі.

Санітарний стан КПВВ Майорське Санітарний стан КПВВ Мар'їнка Санітарний стан КПВВ Новотроїцьке

На КПВВ «Гнутове» наші монітори були чотири рази. Кожного виїзду була констатація жахливого стану туалетів зі сторони неконтрольованої території. Також спостерігачі фіксували забруднене узбіччя в усіх чотирьох випадках.

Санітарний стан КПВВ Гнутове
КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року
5 Листопада 2018

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року

За оцінками користувачів додатку

Детальніше
Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства
8 Жовтня 2018

Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства

До Уповноваженого ВРУ з прав людини

Детальніше