Новини

Опитування громадян на контрольних пунктах у листопаді

6 Грудня 2016

Громадська організація «Фундація.101» підвела підсумки опитування громадян на лінії зіткнення в період з 1 по 30 листопада 2016 року. Анкетування людей проходило під час моніторингу контрольних пунктів в’їзду-виїзду на лінії розмежування в Донецькій та Луганській областях у рамках власного проекту організації «Прифронтова інспекція»

За минулий місяць великі черги, як одна з основних причин стурбованості людей, додали до свого показника 5% (81%), в порівнянні з показником у жовтні (76%).

Відчутно зросла стурбованість людей через обстріли: 55% у листопаді проти 34% у жовтні.

Умови очікування в чергах на КПВВ — як третя причина стурбованості охочих перетнути лінію зіткнення — почали турбувати на 5% респондентів більше, аніж місяць до того.

Першими трьома причинами перетину КПВВ залишаються відвідування родичів (41%), здійснення покупок (35%) і зняття готівки (32%).

Примітно, що перший показник, порівнюючи з результатами опитування в жовтні, додав 3%, другий — 8%, третій — 6%. Також у листопаді на 3% більше осіб вказали як причину перетину «вирішення проблем з документами» (15%) і на 1% збільшилися кількість людей, які їхали перевірити нерухомість (13%).

Додамо, за вказаний період було опитано понад 3 тисяч респондентів.

Опитування громадян на КПВВ у листопаді
КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року
5 Листопада 2018

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року

За оцінками користувачів додатку

Детальніше
Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства
8 Жовтня 2018

Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства

До Уповноваженого ВРУ з прав людини

Детальніше