Новини

Облаштування контрольних пунктів в'їзду-виїзду

21 Вересня 2016

В рамках проекту «Прифронтова інспекція» громадська організація «Фундація.101» перевірила, як облаштовані контрольні пункти в'їзду-виїзду у Донецькій області, чи прийнятні умови для очікування в чергах.

Кожний з чотирьох працюючих КПВВ було перевірено на наявність туалетів, навісів від сонця і дощу, баків з питною водою, пунктів медичної допомоги, табличок про замінування та контейнерів для сміття.

Згідно зібраних даних, на КПВВ «Новотроїцьке» зафіксована найбільша кількість туалетів і баків з водою. На КПВВ «Зайцеве» краща ситуація з контейнерами для сміття, а ось на «Мар'їнці» — з навісами від сонця та дощу.

Облаштування КПВВ

Якщо брати до уваги найгірші показники, то КПВВ «Мар'їнка» відстає одразу за двома пунктами — недостатня кількість баків з питною водою і контейнерів для сміття. На контрольному пункті «Новотроїцьке» найменше, у порівнянні з КПВВ «Зайцеве» і «Мар'їнка», навісів від сонця та дощу. Окрім того, на КПВВ «Новотроїцьке» та «Гнутове» немає окремо пунктів медичної допомоги, тоді як на «Зайцеве» недостатньо помітні таблички про замінування узбіччя.

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року
5 Листопада 2018

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року

За оцінками користувачів додатку

Детальніше
Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства
8 Жовтня 2018

Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства

До Уповноваженого ВРУ з прав людини

Детальніше