Новини

Навантаження на контрольні пункти у першій половині 2016 року

16 Вересня 2016

Аби простежити тенденцію, яка склалася на контрольних пунктах в'їзду-виїзду у Донецькій області з січня по липень 2016 року, громадська організація «Фундація.101» зібрала в інфографіці дані, отримані від Державної прикордонної служби України, що позначають скільки людей пройшли повз КПВВ «Зайцеве», «Новотроїцьке», «Мар’їнка» і «Гнутове» за вказаний період.

Зайцеве

Як бачимо, найбільш завантаженим КПВВ є «Зайцеве». Загальна кількість осіб, які перетнули контрольний пункт в’їзду-виїзду в обидва напрямки, — 1,34 мільйони чоловік.

Мар'їнка

Також позначку більше мільйона людей розміняли на КПВВ «Новотроїцьке» і «Мар’їнка». На КПВВ «Гнутове» удвічі менше людей зафіксовано, аніж на «Зайцеве».

Новотроїцьке

Примітно, що через «Зайцеве» більша частина людей виїхала на окуповану територію (51,8%). На «Новотроїцькому» і «Мар’їнці» практично порівну розділилися показники, однак трохи більше тих, хто в’їхав на контрольовану територію («Новотроїцьке» — 50,2%, «Мар’їнка» — 50,01%). І лишень на КПВВ «Гнутове» переважна кількість осіб, які перетнули лінію зіткнення, їхали убік контрольованої території.

Гнутове
КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року
5 Листопада 2018

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року

За оцінками користувачів додатку

Детальніше
Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства
8 Жовтня 2018

Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства

До Уповноваженого ВРУ з прав людини

Детальніше