Новини

Вплив резолюцій ПАРЄ на виплату пенсій на Донбасі

18 Жовтня 2016

12 жовтня 2016 року Парламентська асамблея Ради Європи прийняла резолюцію № 2133, четвертий пункт якої містить таке: «У відповідності до норм міжнародного права, Російська Федерація, яка де-факто здійснює контроль над цими територіями, несе відповідальність за захист їх населення. Тому Росія повинна гарантувати права людини для всіх жителів Криму, “ЛНР” та “ДНР”.».

Прийняття цієї резолюції дозволяє по-новому подивитися на зобов’язання України щодо виплат пенсій та соціальної допомоги на окупованих територіях — чи має Україна продовжувати виплати та які наслідки прийняття резолюції ПАРЄ для окупованих територій.

Для обговорення цього питання, громадські організації «Фундація.101» та «Український інститут майбутнього» проводять круглий стіл на тему: «Вплив резолюцій ПАРЄ на українську політику щодо окупованих територій. Чи відповідає Україна за виплати пенсій і соціальної допомоги на окупованих територіях?».

До участі запрошені народні депутати України, представники міністерств та відомств.

Захід відбудеться 27 жовтня 2016 року о 12 год. 00 хв. в приміщенні громадської організації «Український інститут майбутнього» за адресою: місто Київ, вул. О. Гончара, буд. 65, поверх 6.

Запрошуємо представників громадських та благодійних організацій, засобів масової інформації та інших зацікавлених осіб взяти участь у роботі круглого столу.

Для участі необхідно зареєструватись, заповнивши форму нижче.

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року
5 Листопада 2018

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року

За оцінками користувачів додатку

Детальніше
Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства
8 Жовтня 2018

Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства

До Уповноваженого ВРУ з прав людини

Детальніше