Новини

Шукаємо моніторів для перевірки продуктів

1 Липня 2016

Громадська організація «Фундація.101» запрошує небайдужих громадян взяти участь у контролі за якістю харчових продуктів, які реалізуються в мережах супермаркетів по всій території України.

Коли температура повітря на вулиці сягає понад 30 градусів тепла, більшість продуктових товарів, зокрема м'ясних, швидко псується, але адміністрація магазинів не встигає вчасно прибрати неякісний товар з вітрин. Як наслідок, громадяни купують зіпсовані продукти, вживання яких може спричинити отруєння.

Представники нашої організації зверталися щодо цього до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, проте належної реакції від вказаного державного органу не отримали. Саме тому ГО «Фундація.101» ініціює громадський моніторинг, метою якого є перевірка стану харчових продуктів та встановлення фактів продажу зіпсованих товарів.

Для участі в моніторингу необхідно заповнити форму, наведену нижче, після чого з вами зв’яжуться представники нашої організації та нададуть всі необхідні інструкції.

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року
5 Листопада 2018

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року

За оцінками користувачів додатку

Детальніше
Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства
8 Жовтня 2018

Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства

До Уповноваженого ВРУ з прав людини

Детальніше