Новини

Шукаємо моніторів

11 Серпня 2015

Громадська організація «Фундація.101» звертається до мешканців Донецької області, які проживають в Артемівську, Краматорську, Волновасі чи Маріуполі, або у наближених до них населених пунктах, з пропозицією взяти участь у проекті «Прифронтова інспекція» в якості моніторів.

Завдяки роботі моніторів буде покращена ситуація із дотриманням прав людини, пришвидшена процедура проходження лінії зіткнення, зменшена корупція в цій сфері. Ваш внесок може суттєво вплинути на ситуацію.

Під час реалізації проекту, представники ГО «Фундація.101» протягом місяця будуть щоденно здійснювати моніторинг контрольних пунктів в'їзду-виїзду «Зайцеве» (дорожній коридор «Горлівка-Артемівськ») та «Бугас» (дорожній коридор «Донецьк-Маріуполь», через Волноваху), будуть спостерігати за проходженням громадянами лінії зіткнення, за роботою перевіряючих органів, фіксувати порушення прав людини, приймати скарги від громадян тощо.

Моніторам, окрім винагороди за їх діяльність, будуть відшкодовані транспортні витрати, витрати на зв'язок та харчування, інше.

Всі бажаючі взяти участь у проекті зможуть приступити до роботи після проходження відбору, а також спеціального навчання.

Якщо ви хочете стати монітором громадської організації «Фундація.101» — заповніть наведену нижче анкету.

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року
5 Листопада 2018

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року

За оцінками користувачів додатку

Детальніше
Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства
8 Жовтня 2018

Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства

До Уповноваженого ВРУ з прав людини

Детальніше