Новини

МВС в Київській обл. порушує закон

15 Квітня 2015

Головне управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області виявилось єдиним обласним управлінням, що порушує Закон України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення».

Таке заключення зробила громадська організація «Фундація.101», що провела моніторинг всіх територіальних підрозділів МВС України.

Відповідно до статті 13 згаданого вище закону, забороняється куріння тютюнових виробів зокрема у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ. Проте, в порушення цієї норми, ГУМВС України в Київській області облаштувало у себе в приміщеннях спеціальні місця для паління.

«Цікаво, що в будівлях самого Міністерства внутрішніх справ та усіх інших його обласних управлінь куріння тютюнових виробів суворо заборонено. Тобто, Київська область тут просто відзначилась своєю нахабністю», — прокоментував результати моніторингу голова ГО «Фундація.101» Андрій БОГДАНОВИЧ.

Відповідь ГУМВС в Київській області

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року
5 Листопада 2018

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року

За оцінками користувачів додатку

Детальніше
Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства
8 Жовтня 2018

Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства

До Уповноваженого ВРУ з прав людини

Детальніше