Новини

Тепер з паперовими перепустками не пропускають через лінію зіткнення

2 Січня 2016

Громадян, які мають перепустки на перетин лінії розмежування у паперовому вигляді, з 2 січня 2016 року перестали пропускати через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Зайцеве». Цей факт зафіксували спостерігачі проекту «Прифронтова інспекція».

Як пояснили представникам громадської організації «Фундація.101» у штабі Антитерористичного центру при Службі безпеки України, інформацію про громадян, які мали паперові перепустки із терміном дії до 31 грудня 2015 року включно, мали внести до бази даних електронних перепусток, проте через новорічні свята цього не зробили. Через це і спостерігаються зазначені проблеми.

Власникам паперових перепусток, термін дії яких вийшов раніше ніж 31 грудня 2015 року, необхідно повторно звертатись до координаційного центру для отримання нових перепусток в електронному вигляді.

В той самий час на КПВВ «Новотроїцьке» ситуація трохи інша. Там людей з паперовими перепустки, термін дії яких закінчився 31 грудня 2015 року пропускають без проблем. Не пускають лише тих, в кого вийшов термін до цієї дати.

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року
5 Листопада 2018

КАРАТЄЛЬ рейтингує: жовтень 2018 року

За оцінками користувачів додатку

Детальніше
Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства
8 Жовтня 2018

Відкрите звернення інститутів громадянського суспільства

До Уповноваженого ВРУ з прав людини

Детальніше